bowling?

hola sunshines!!
förlåt för dålig uppdatering har inte alls haft tid.
tänkte berätta om alla dagarna, i lördags gick ja till min mosters lilla förening elr vad man ska kalla det, efteråt hämta pappa upp mig och körde mi till sf bio, skulle kolla på iam number four med blondina vjollca och arlinda, vi hade över roligt efter filmen gick vi till burger king och åt där sen va det sån cpe tjej där som vi höll på meed hahaha :D och i söndags var jag med min kärraste antonella :), kolla  på film hos henne vet ine om ni har sett den, den är med nicole kidman den heter ''THE OTHERS''  jätte bra film och i måndags hade jag streetdance, skit fett koreagrafi nästa gång vi har det ska ja filma :)i tisdags inget speciellt.. idag är de onsdag , efter skolan åkte ja till triangel mötte mamma där , så gav hon mej cash för ja skulle träffa tjejgruppen i big bowl, lägger upp bilderna imon för ja har nt dem  juste mamma har köpt lite nya stuff till maj, btw ska få en adidaskofta är inte min mamma underbar? haha
nu ska ja dra, 

fredag

hejhejhej
oohhh, äntligen fredag!
idag har det varit skola, som vanligt hihi
lärarna bjöd på våfflor eftersom det var våffeldagen och så hade vi tipsrunda om hälsan , som vi hade snackat om hela veckan. efter skolan gick j hem åt nudlar made by mamma sen så satte vi igång med hårförlägningen väldigt nöjd med det ! :D syns inte bra på bilden ska ta med mammas mobil kamera nästagång ;)
nu ska ja kolla på tv lite orkar nt va inne vid datan, ha en fin fredagskväll allesammans!

torsdag

hej :)
dagen börja som vanligt, åt frukost tog på mig åt frukost ,
sen i skolan hade dem gjort sånt bord fullt med bröd juice frukt oboy och såna saker, för att vi skulel orka eftersom vi skulle ha idrottsdag snäll huh?? :)
iallafall så var vår grupp nr 6 , de va över jobbiga stationer men ändå rooliga :)
när hela va slut så sa dem vem som vann kom nte ihåg vem som vann men vi kom 4a :D
sen gick ja hem bytte om sen gick ja tbx till skolan och kolla på mathcen mellan kroksbäck och holma , holma vann ofc ;) sen kl 7 typ henka wala maya rim och lima mig till holma dem orka nt gå till min gård, så arlinda gjorde de ist..
juste, mamma köpte två linnen till mig ett svart och ett vitt , gulligt  ? :)
hmmm ska ladda upp bilderna som ja , sara och maya tog nu, ^^
vi tog några fler bilde,men hinner nt lägga upp dem nu!
puss

VANESSA HUSDON TAR HENNES FÖRSTA TATUERING

Inte illa visst ?
för att vara hennes nya tattuering , vad tkr ni ? :D

tis

hej mina fina blogg läsare ;)!.
idag har vi börjat med en tema vecka, som ska handla om hälsa *boooooring* tycker jag iallafall haft det innan :/,
iaf så va vi indelade i små grupper som vi va med hela dagen sen hade vi promenad och sånt, så tog jag lite bilder som ja tänkter visa upp :) när skolan var slut så njöt rim jag och nada av solen och bara chillade bakom skolans dör ;), där vi tog måna bilder som ja tänkter lägga upp :p
här är veckans låt, förlåt att den blev sen :/
Här kommer lite ''vår'' bilder :)
& en bild på min inbakade flätta :) 
Vi tog fler men orkar inte lägga upp dem :), precis duschat ska käka något sen är det läggdags puss

Brudensomkan gästbloggar !

Hello allihopa !
Hoppas att det är bra med er! Jag heter antonella men kallar mig för ''Brudensomkan'' Jag har självklart en blogg som heter http://brudensomkan.devote.se/ där min ''fru'' har gästbloggat :D Vi gjorde en vidoblogg som ni också kan kolla på , min blogg handlar om mig ,kändisar , skvaller , kläder , varje vecka så gästbloggar någon och varje veka intervjuar jag en kändis :D COOLT va !!??
jAG OCH Alia är som systrar vi är sk*t bra vänner jag älskar henne som en syster... Idag så var jag med henne hema hos min ''Mormor'' vi fixade naglarna och åt mat där !
Nu ska jag gå!
Xox brdensomkan

stuudiedag

hej !
förlåt för att jag inte bloggade i söndags haft fullt upp ,
hihi men iallafall så ladda ja ner en film som heter stop the yard, sjuukt bra film!
gjorde inte så mycke den dagen skulle ju göra mitt hår men blev nt av gjorde bara inbakade. Men denna dagen började med att jag vaknade tidigt för vi skulle till mammas jobb för att visa TJ, minbror alltså sen så stanna vi där typ en halvtimme sen så fick vi tårta och hanfick ett presentkort 580 tror jag det var eller något :P
sen gick vi till pappas jobb för att hälsa på så  stanna vi där en stund sedan körde vi till pizza resturangen och efteråt så gick vi till pappas kompisar som äger en affär , vi va där en kort stund sen gick vi hem.
sen gick jag upp till antonella :) hon gjorde mina naglar till mig , dem blev katastorfala så hennes mormor fick fila dem ochsånt så blev dem jätte fina sen måla vi dem :)
efter satte vi oss vid datan vi skulle egentligen ta bilder men vi hann nt , men vi gjorde en video blogg på antonellas blogg :D som heter www.brudensomkan.devote.se
som ni kan kolla om ni vill nu tänkte hon att hon skulle gästblogga lägger upp alla bilder imon sjutk trött.. och skola imon buhuu :/! ska gå och lägga mig nu lägger in veckans låt imon :).

staan

hej godingar :).
igår bloggade jag inte för det gick inte :o, konstigt va !  men iallafall gick jag till akti med rim sen va vi med vjollca också så gick vi till falafel vagnen och dem beställde mat (not me)
sen efter en stund gick jag hem eftersom rim skulle hem 6 sen prata ja med lejla i lur... efter ladda ja ner bring it on :D  sen idag börja det med att jag fixa mig stack kl 11 till akti för ja anmälde migg till sån sak att uppträda på folkfest så vi ska dansa var där till 2 sen tog jag bussen till triangel för jag skulle möta min kusin zina<333 :) sen gick vi till triangel förrsten vilket fint väder det var idag! :)
men iaf hade vi över kul, sen stack vi till burger king och åt sen till mc och köpte glass, köpte två tröjor hehe kom hem vi sju typ.. nu är klockan mkt och jag ska sova, juste ska fixa håret imon ehehe, :*

Tor

hejsan !
förlåt för att jag inte har lagt in någon låt + att ja nt blogga igår :/.
ska berätta lite kort, inget specielt hände i skolan , efter skolan så gick jag till min moster i lidneborg och hämta en sak från henne sen kom jag hem åt mat och sat vid datan, sen gick ja och la mig.
Idag var det en helt vanlig dag :), Vi ska ha hemkunskaps prov på onsdag bäst att öva ! :/
när skolan var slut gick jag och vjollca hem tillsammans.
Sen så gick ja med blondina till tempo för att handla godis som ja ska ha med mig till imorgon när vi kollar på '' Boy '' På bio ni vet dendär buffgrejen..
Sen gick vi till akti där dem hade filmvisning '' Son of Rambo '' tror ja den heter skit trååkig !
sen gick ja hem och duscha , tvätta håret och öva på glossorna, hehe nu ska ja dra ha d !
Veckans låt, lite gammal men det blir Chris brown - Deuces ahh.. älskar den <3

Tis

heeej !
idag så har jag avrit på buff, sån skolbio typ som man går med skolan filmen vi kollade på heter Alice i underlandet, haha såg den förra året :P
men jaja, efter det körde bussen hem oss till skolan igen och jag hade tjejgrupp, hihi <33
sen gick ja hem kl kvart i sex gick jag till vjollca för vi skulle till akti tillsammans .
Har nyss duschat ska läsa lite bloggar sen ska jag lägga mig , föresten har ni hört att Eric Saade vann  med låten Perfection, själv så följer jag inte Melodifestivalen men kan väl ändå lägga upp några, bilder han är ju ändå så hot! ;)
Yeaah ;)
Lovade ju att ja skulle lägga upp  några bilder från den lilla ''festen''
här är några:
;
Min kusin både uppe & nere :)
Fanns fler men orkar nt lägga upp alla.. hehe ses ! :D
(Lägger in veckans låt imrn) 

latisdag

hejj , mina sötnosar !
haft fullt upp sen fredags,
Fredags
På fredagen direkt efter skolan gick ja hem , sen gick min familj och ja och storhandla lite för vi skulle få gäster på lördagen , efteråt köpte vi pizza och gick hem .
Lördags
På lördagen vaknade jag tidigt för ja skulle till min moster på morgonen för vi skulle till dedära stället ja berätta om tidigare i bloggen , efter gick ja och min kusin o moster till mediamarkt o köpte en damsugare efteråt gick vi hem till dom och åt sen satt ja vid datan och spela sims , kl 9 gick vi hem till oss och mina andra kusiner va också där och deras föräldrar, och min mammas kusin hade komit från holland så dem vuxna hade lagat mat ochsånt lägger in bilderna imrn:).
Söndags
Inte gjort något speciellt kollat på trassel på datan städat och varit inne i fb ..
nuu ska ja lägga mig hejdå :)

terrariet

hejsan!
idag har vi haft mentorsdag, det är när man är hela dagen med sin mentorsgrupp , vår mentorsgrupp gick till terrariet i folketspark, vi hade askul :D
Omg, jag fick ha en orm på mina axlar, blev över rädd men det var det värt ;).
Efteråt gick vi en heeel runda vi lete efter den resturangen vi skulle äta i, tillsist hitta vi den men det var stängt haha! sen bestämde vi oss för att gå till Pizza hut, det var en riktig rolig dag med alla :) ♥
Här är några bilder från terrariumet&Pizza hut
Innan vi skulle gå ^^
HAHHA, rädda moi!!!
Pizza hut, yuumiie ;)
mentorslärare <33
Tack för dagen :)

kort inlägg

häyy :)
det är Tisdag idag i skolan hände faktist inget speciellt, kom nyss ut från duschen och ska snart äta min semla eftersom det är fettisdagen idag :).
Ska nog hoppa i sängen snart, har nt så mkt att berätta... bloggar mera imon
veckans låt:
All of the lights med Kanye west ;),

Söndag

hej sötnosar!
igår var det lördag, jag var på en sån typ förening eller det är typ som aktivitethuset det är en ny sak som precis har öppnat, min moster och henne vän håller i det, och dem försöker få in medlemmar det e nära folkets park och dem har läxhjälp och typ dans instrument och såna roliga saker. :) men igår fikade vi bara och dem pratade mest om vad dem skulle göra o sånt. träffade valeria där :), efter när det var slut körde vi hem till min moster&min kusins hem Min kusin heter thelma och hennes mamma håller i denhära föreningen som ja snackade om. Ialladall så va jag där i typ 2 timmar sen gick vi till holma dem bor i lindeborg inte så långt ;p
sen så va klockan 5 när vi kom hem, och dem stanna hos oss till typ kl 12 , & vi fick några gäster och dem vuxna prata mest o sånt så ja och thelma gick in till mitt rum .. och kolla på tv :P jaoo ..
och idag så har ja inte gjort så mkt, städat lite grann kollat på tv, och gjort min lilla uppsat om Aborren och ätit världens godaste pannkakor made by mamma :D juste ! idag är det Ghanas självständighets dag hehe ^^, men
nu ska ja typ lägga mig skola imon :( aja hare gött (GAMMAL BILD)

FRE

hejhej
tänkter bara berätta om vad som hände idag orkar inte berätta om dem andra dagarna, har inte varit så intressant bara att vi faila pingisturneringen hahah oj , rim vann sån silverpokal ..
iaf idag så var det mayas födesledag alla ägga henne HAHAHA,kommer video senare (när jag vet hur man lägger upp) aooo .. typ nt så mke att säga, stack till akti fett tråkigt gick hem sen , sen åt ja kycklingvingar med pommes :D, och nu ska ja kolla på tv hejdå :D


tis

hej gullisar
igår så var det måndag, slut på sportlovet :(
gick till skolan allt var som vanligt, japp
de va typ inget speciellt?, samma lektioner hade slöjd och franska osånt bajs.
men iaf så ska ja ska berätta om idag,det började med att ja snabbt borsta tänderna klädde på mig och åt, efter småsprang ja till skolan haha i skolan , va typ allt som vanligt, hihi alla tjejerna hoppa på ilir och slog honom stackarn :/, vi fick använda våra datorer idag i SO:N :D
när skolan var slut hade ja tjejgrupp men skippade så gick hem , köpte varor till mamma sen gick ja hem igen sen träffade jag rim i aktivitethuset för att vi skulle öva till pingisbajsturnering kan nt spela pingis!!! arrrgghhh men rim skrev in mej ändå , fuck u :(
så fick öva, heheh gick inge vidare men för rims skull så ska vi båda skämma ut oss i oxie och spela pingis NÄR INGEN AV OSS KAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sen gick hon hem och ja gick till tjejgruppen i aktivitethuset där vi hade talangtävling, det var roligt men ja vann nt :(.. efteråt gick jag hem med hanna och här sitter ja med en kopp te ska snart lägga mej
veckans låt ; Rihanna - S&M
goodnaaaatt 

RSS 2.0